Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at üstünde görmek

Rüyada at üstünde görmek

Rüyada at üstünde görmek bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, başarıların çoğalacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, düşmanına galip geleceğine, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına alamet eder.

Rüyada at üstünde gördüyseniz:

  • Yapılması gereken çok fazla işiniz olacak, nereye koşturacağınızı şaşırabilirsiniz.

Rüyada atın üstünde yük görmek devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına alamet eder.

Rüyada atın üstünde uçmak sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına delalet eder.

Rüyada atın üstünde bebek görmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına delalet etmektedir.

Rüyada at üstünde birini görmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada atın üstünde görmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına alamet eder.

Rüyada birini atın üstünde görmek elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına delalettir.

Rüyada beyaz at üstünde gelin görmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada at üstünde görmek ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments