Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz at üstünde gelin görmek

Rüyada beyaz at üstünde gelin görmek

Rüyada beyaz at üstünde gelin görmek maddi yükünün artacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, atılım yapacağına inanılır.

Rüyada beyaz at üstünde gelin gördüyseniz:

  • Heyecanlı maceralara, yeni birliktelikteliklere açıksınız.

Rüyada beyaz at üstünde gelin görmek güçten ve takatten düşeceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada atın üstünde gelin görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına işarettir.

Rüyada beyaz at üzerinde gelin görmek çok hayırlı işlere imza atacağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine işaret eder.

Rüyada beyaz atın üstünde olmak bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada beyaz at üstünde görmek her zaman iyilikleriyle anılacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada beyaz at üstünde birini görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, durumun değişmesine, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada devenin üstünde gelin görmek daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada deve üstünde gelin görmek elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments