Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz at üstünde görmek

Rüyada beyaz at üstünde görmek

Rüyada beyaz at üstünde görmek kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, amacına ulaşabileceğine, zor günlerin biteceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz at üstünde gördüyseniz:

  • Dışa yönelik davranışlarınız ile sempatik birisi olarak görünmek isteyeceksiniz.

Rüyada beyaz atın üstünde olmak hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, gerçek dostluklarına odaklanacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz at üstünde görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, kişinin şifaya kavuşacağına delalet eder.

Rüyada beyaz at üstünde gelin görmek sorunların teker teker aşılacağına, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz at üstünde birini görmek ayaklandıracağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, huzurlu hissedileceğine inanılır.

Rüyada atın üstünde gezmek kişinin başarıdan başarıya koşacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, ticaret sektörüne atılacağına delalettir.

Rüyada kar üstünde at görmek böylece işlerini yoluna sokacağına, çok güzel günler geçireceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına yorulmaktadır.

Rüyada atın üstünde adam görmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada at üstünde savaşmak ele geçecek ve devamı olmayacak mala, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments