Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beton köprüden geçmek

Rüyada beton köprüden geçmek

Rüyada beton köprüden geçmek işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beton köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Biraz dinlenmek size iyi gelebilir.

Rüyada beton köprüden geçmek imkânların çok daha iyi olacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada beton köprü görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada köprüden zor geçmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle köprüden geçmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada buzlu köprüden geçmek Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek köprüden geçmek huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada gelinlikle köprüden geçmek şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada uzun bir köprüden geçmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments