Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzlu köprüden geçmek

Rüyada buzlu köprüden geçmek

Rüyada buzlu köprüden geçmek almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada buzlu köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Yalnız bir erkekseniz gözünüze kestirdiğiniz kadını elde edebilirsiniz.

Rüyada buzlu köprüden geçmek problemleri teker teker çözeceğine, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, mutluluk ve huzur bulacağına delalet eder.

Rüyada buzdan köprü görmek kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına inanılır.

Rüyada buzlu köprü görmek büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle köprüden geçmek göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinle köprüden geçmek endişelerinden kurtulacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada çürük köprüden geçmek duyduğu endişenin iki kat artacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına işaret eder.

Rüyada köprüden koşarak geçmek maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada köprünün üstünden geçmek prestij kazanacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments