Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek köprüden geçmek

Rüyada yüksek köprüden geçmek

Rüyada yüksek köprüden geçmek kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Birlikte yola devam etmek istediğiniz kişileri bulmanız gerekiyor.

Rüyada yüksek köprüden geçmek beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, hayal kırıklığı yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir köprüden geçmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, bir bebek sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada nehir üzerindeki köprüden geçmek ters giden bir durumla karşılaşılacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz üstünde köprüden geçmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada köprüden arabayla geçmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, rahatın kaçacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle köprüden geçmek kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, parasının her geçen gün artacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada köprüde geçmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, hainlik yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz üzerindeki köprüden geçmek kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, mutluluktan havalara uçacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments