Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlikle köprüden geçmek

Rüyada gelinlikle köprüden geçmek

Rüyada gelinlikle köprüden geçmek ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, çok büyük bir işe girileceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, ömrünün uzun olacağına delalet eder.

Rüyada gelinlikle köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Ev ya da ailenizle ilgili masraflarınızda artış olabilir.

Rüyada gelinlikle köprüden geçmek geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına yorulur.

Rüyada boğaz köprüsünden geçmek sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada köprüden karşıya geçmek işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada köprünün üzerinden geçmek makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, alkış alacağına ve itibar göreceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada denizin üzerindeki köprüden geçmek eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına delalettir.

Rüyada köprüyü yürüyerek geçmek tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, giderlerin artış göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinle köprüden geçmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına tabir olunur.

Rüyada yıkık köprüden geçmek hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, asosyal bir insan haline geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments