Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinle köprüden geçmek

Rüyada sevdiğinle köprüden geçmek

Rüyada sevdiğinle köprüden geçmek zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, aşık olacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, hasret giderileceğine, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinle köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik teklifler alabilir veya önemli konumlara gelebilirsiniz.

Rüyada sevdiğinle köprüden geçmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada ince köprüden geçmek kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine yorulur.

Rüyada çürük köprüden geçmek kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına işarettir.

Rüyada büyük bir köprüden geçmek istediği zaman yeni işler kurabileceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada yıkılan köprüden geçmek başarı üstüne başarı kazanacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada köprü üzerinden geçmek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köprüden zor geçmek insanları sakinleştireceğine, ortaklıkların bozulacağına, kendisi için mal mülk alacağına alamet eder.

Rüyada köprüden koşarak geçmek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, kendi işinin sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments