Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beton köprü görmek

Rüyada beton köprü görmek

Rüyada beton köprü görmek küskünlüklerin oluşacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine tabir olunur.

Rüyada beton köprü gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınız özel bir kişiyle ortaklığa, iş birliğine ya da ilişkiye zemin hazırlıyor.

Rüyada beton köprü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş yeri sahibi olacağına, daha fazla gelire kavuşacağına alamet eder.

Rüyada beton köprüden geçmek aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada beton süpürmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beton merdiven yapmak hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine alamet eder.

Rüyada beton bina görmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada beton yol görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beton harcı yapmak büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına rivayet eder.

Rüyada beton direk görmek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments