Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun bir köprüden geçmek

Rüyada uzun bir köprüden geçmek

Rüyada uzun bir köprüden geçmek çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun bir köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Parayla ilgili beklentileriniz boşa çıkabilir.

Rüyada uzun köprüden geçmek tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına alamet eder.

Rüyada uzun bir köprüden geçmek maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, iyi haberler alınacağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada beton köprüden geçmek işlerin yoluna sokulacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, rahat bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada deniz üzerindeki köprüden geçmek yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına delalettir.

Rüyada köprünün üstünden geçmek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada köprüden yürüyerek geçmek ipliklerini pazara çıkaracağına, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına delalettir.

Rüyada ince bir köprüden geçmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, şansının kendinden yana olacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dere üstündeki köprüden geçmek kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments