Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprüden zor geçmek

Rüyada köprüden zor geçmek

Rüyada köprüden zor geçmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, bahtının da çok parlak olacağına, ileriye gideceğine, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada köprüden zor geçmek gördüyseniz:

  • Doğru gitmeyen şeyler varsa, yeni bir yol haritası oluşturabilirsiniz.

Rüyada köprüden zor geçmek aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, kazanç kapılarının kapanacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına işaret etmektedir.

Rüyada zor bir yoldan geçmek hayalkırıklığı duyacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına yorulur.

Rüyada zor yollardan geçmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine alamet eder.

Rüyada zor bir yerden geçmek temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine inanılır.

Rüyada zor yerlerden geçmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada zorlu yoldan geçmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Rüyada zorlu yollardan geçmek iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, helal lokma yiyeceğine, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada dar köprüden geçmek sorunların tarihe karışacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments