Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demir direk görmek

Rüyada demir direk görmek

Rüyada demir direk görmek borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına tabir olunur.

Rüyada demir direk gördüyseniz:

  • Yolunuza çıkan kişiler olabilir.

Rüyada demir direk dikmek arkasından iyi anılan kişi olacağına, canın sıkılacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada demir direk görmek kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada direk yıkıldığını görmek elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev direği görmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına rivayet eder.

Rüyada arabayla direğe çarpmak nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada gemi direği görmek iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek direğe çıkmak çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada direk taşımak bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments