Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaç direk görmek

Rüyada ağaç direk görmek

Rüyada ağaç direk görmek başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine delalet eder.

Rüyada ağaç direk gördüyseniz:

  • Sorulması gereken sorular var.

Rüyada ağaç direk görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına, büyük başarılara imza atılacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada arabayla direğe çarpmak bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil direk görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına işaret eder.

Rüyada direğe çıkmak sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına tabir olunur.

Rüyada direğe tırmanmak mutlu olacağına ve güleceğine, en büyük acılarının dineceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek direğe çıkmak yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Rüyada uzun direk görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına alamet etmektedir.

Rüyada gemi direği görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments