Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş direk görmek

Rüyada taş direk görmek

Rüyada taş direk görmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, işe gösterilen ilginin artacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine işarettir.

Rüyada taş direk gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin yaptıklarını yakınen takip etmelisiniz.

Rüyada taş direk görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada beton direk görmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine tabir olunur.

Rüyada gemi direğine çıkmak sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada uzun direk görmek garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yıkılan direk görmek onları tebrik edeceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine tabir olunur.

Rüyada gemi direği görmek küskünlük yaşanacağına, komşular tarafından kötülenileceğine, keyfin ve huzurun yerinde olacağına işarettir.

Rüyada direğe çıkmak kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada direğin yıkıldığını görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments