Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun direk görmek

Rüyada uzun direk görmek

Rüyada uzun direk görmek insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, üzüleceğine ve yıkılacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun direk gördüyseniz:

  • Harekete geçin , reklamınızı veya varsa sunumlarınızı yapın olumlu yönde dikkat çekebilirsiniz.

Rüyada uzun direk görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, evlatlarından hayır bulacağına inanılır.

Rüyada yüksek direğe çıkmak bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir direğe çıkmak maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada direğin yıkıldığını görmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada direk yıkıldığını görmek aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine delalet eder.

Rüyada demir direk görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada telefon direği görmek binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada elektrik direğini görmek bilgilerle donanacağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, huzurun ve sükûnetin geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments