Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beton basamak

Rüyada beton basamak

Rüyada beton basamak eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, çekilen hasretin biteceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, yüküne ortak olacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada beton basamak gördüyseniz:

  • İşle bağlantılı seyahatler ilginç sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Rüyada beton basamak çok büyük adımlar atılacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahta basamak sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, yeni insanlarla tanışacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine alamet eder.

Rüyada merdiven basamakları görmek işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, sorunlarını unutacağına yorulmaktadır.

Rüyada taş basamak zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada merdiven basamağı çıkmak parasının ve malının artacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdiven basamaklarından inmek bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdiven basamaklarından düşmek her daim Allah yolunda olacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine rivayet eder.

Rüyada merdiven basamaklarından çıkmak sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments