Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdiven basamağı çıkmak

Rüyada merdiven basamağı çıkmak

Rüyada merdiven basamağı çıkmak çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına işarettir.

Rüyada merdiven basamağı çıkmak gördüyseniz:

  • Rehber veya sözcü kullanmak pratik görünse de, kendi kendinizin avukatı olmanız daha fazla işe yarayabilir.

Rüyada merdiven basamaklarını çıkmak sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, belalardan korunacağına işarettir.

Rüyada merdiven basamağı çıkmak ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına tabir olunur.

Rüyada merdiven basamaklarından çıkmak kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, zenginliğini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada merdiven basamakları çıkmak hiçbir sorun yaşamayacağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına inanılır.

Rüyada merdiven basamakları görmek aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada merdiven basamağı inmek merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına yorulur.

Rüyada merdiven basamaklarından inmek iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdiven basamaklarının yıkıldığını görmek afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, adeta sinirden küplere bineceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments