Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdiven basamakları görmek

Rüyada merdiven basamakları görmek

Rüyada merdiven basamakları görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, başarılı olacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada merdiven basamakları gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda veya konularda kendinizi sınırlamamalısınız.

Rüyada merdiven basamaklarından inmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada merdiven basamaklarının yıkıldığını görmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdiven basamaklarından düşmek aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına delalet eder.

Rüyada merdiven basamaklarından çıkmak kendisi ile gururlanacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada merdiven basamağında oturmak değer göreceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdiven basamağı çıkmak düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdiven basamakları çıkmak özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada merdiven basamağı inmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments