Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdiven basamaklarından düşmek

Rüyada merdiven basamaklarından düşmek

Rüyada merdiven basamaklarından düşmek olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, doğru yatırımlar yapacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına işarettir.

Rüyada merdiven basamaklarından düşmek gördüyseniz:

  • Yeni düşünceler olayların gelişimine yeterli olabilir, yeteneğinizi kullanarak yeni girişimlerde bulunacaksınız.

Rüyada merdiven basamaklarından düşmek bilincin artacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine delalet eder.

Rüyada merdiven basamağı inmek bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, güvenini sarsacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdiven basamakları çıkmak kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine işarettir.

Rüyada merdiven basamaklarının yıkıldığını görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada merdiven basamaklarını çıkmak arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına işarettir.

Rüyada merdiven basamaklarından inmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdiven basamağı çıkmak bereket ve huzur geleceğine, bereketli bir döneme girileceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Rüyada merdiven basamakları görmek kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments