Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta basamak

Rüyada tahta basamak

Rüyada tahta basamak duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, kendi işinin başına geçeceğine, ilişkiye huzurun geleceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta basamak gördüyseniz:

  • Kendinizi güvende hissetmenizi sağlayacak iş birliklerine yönelebilirsiniz.

Rüyada tahta basamak telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada merdiven basamaklarından inmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, hem de zengin biri olacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada basamak inmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine, hayata küsecek duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada merdiven basamaklarından düşmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdiven basamakları görmek sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine inanılır.

Rüyada merdiven basamakları çıkmak bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine tabir olunur.

Rüyada merdiven basamaklarını çıkmak arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, çok kötü günler göreceğine alamet eder.

Rüyada merdiven basamaklarından çıkmak keyfinin yerine geleceğine, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments