Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdiven basamaklarından çıkmak

Rüyada merdiven basamaklarından çıkmak

Rüyada merdiven basamaklarından çıkmak öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, bir rahat yüzü görmeyeceğine, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, o kimselerden menfaat göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdiven basamaklarından çıkmak gördüyseniz:

  • Evdeki bazı duygusal durumların sizi yavaşlatmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada merdiven basamaklarını çıkmak başarıları ile konuşulacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdiven basamağı çıkmak rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada merdiven basamaklarından çıkmak esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdiven basamakları çıkmak kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, istenen her şeye sahip olunacağına, gerginliğin biteceğine yorulur.

Rüyada merdiven basamaklarının yıkıldığını görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine işarettir.

Rüyada merdiven basamağında oturmak hayatını ailesine adayacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdiven basamaklarından inmek ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdiven basamakları görmek kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments