Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş basamak

Rüyada taş basamak

Rüyada taş basamak aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada taş basamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konuları anlamamakta ısrar edebilirler.

Rüyada taş basamak sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdiven basamağı çıkmak sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine alamet eder.

Rüyada merdiven basamaklarından düşmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine delalet eder.

Rüyada merdiven basamağı inmek sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına işaret eder.

Rüyada merdiven basamaklarından inmek insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine işaret eder.

Rüyada merdiven basamaklarını çıkmak büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdiven basamakları görmek arzularınızın gerçekleşeceğine, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta basamak atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments