Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdiven basamaklarından inmek

Rüyada merdiven basamaklarından inmek

Rüyada merdiven basamaklarından inmek doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, zaman bulmakta zorlanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, umutlarının da tükeneceğine, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada merdiven basamaklarından inmek gördüyseniz:

  • Ailenizdeki yaşlı kişilerle ilgilenmek zorunda kalıp, eğlence planlarından vazgeçebilirsiniz.

Rüyada merdiven basamaklarından inmek mal edineceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdiven basamağı inmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada basamak inmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdiven basamağı çıkmak büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdiven basamaklarının yıkıldığını görmek yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdiven basamağında oturmak maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdiven basamaklarından düşmek az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, müjdeli haberler alacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdiven basamakları görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments