Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renk beşik görmek

Rüyada mavi renk beşik görmek

Rüyada mavi renk beşik görmek gittiği yolda çok başarılı olacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada mavi renk beşik gördüyseniz:

  • Size gelen bir teklifi reddetmeniz olasıdır.

Rüyada mavi renk beşik görmek özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına delalettir.

Rüyada mavi beşik görmek beklediği haberin gelmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada mavi bebek beşiği görmek kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada beşik almak aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Rüyada ahşap beşik görmek yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine işaret eder.

Rüyada beşik kurmak mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına rivayet eder.

Rüyada beşik sallamak ahlakından vazgeçmeyeceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine yorulur.

Rüyada beşik kertmesi görmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments