Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki tane beşik görmek

Rüyada iki tane beşik görmek

Rüyada iki tane beşik görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki tane beşik gördüyseniz:

  • Ne kadar fazla gayret gösterirseniz o kadar kazançlı çıkacaksınız.

Rüyada iki tane beşik görmek uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, hayatının yoluna gireceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına tabir olunur.

Rüyada mavi beşik görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Rüyada mavi renk beşik görmek kazançlı işler yapılacağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına delalettir.

Rüyada beşik almak yatırımlarının kendisine kar getireceğine, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oyuncak beşik görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine işaret eder.

Rüyada bebek beşiği bakmak işlerinizin bir süre güzel gideceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına delalettir.

Rüyada ağaç beşik görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine alamet eder.

Rüyada beşikte yatmak hedeflerine ulaşacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments