Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beşik kurmak

Rüyada beşik kurmak

Rüyada beşik kurmak büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, attığı adımların boşa gideceğine, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada beşik kurmak gördüyseniz:

  • Tartışmamalı, pozitif olmalısınız.

Rüyada beşik kurmak bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına inanılır.

Rüyada beşiğe binmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada beşiğin sallandığını görmek maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, huşu içinde devam edeceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine delalet eder.

Rüyada pembe beşik görmek Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, endişe veren durumların düzeleceğine alamet eder.

Rüyada bebek beşiği bakmak hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına tabir olunur.

Rüyada bebeği beşikte sallamak maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek ve beşik görmek çocuklarının fazla olacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın beşik görmek zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, malının artmasına, bereketlenmesine, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments