Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek beşiği bakmak

Rüyada bebek beşiği bakmak

Rüyada bebek beşiği bakmak rahat bir işe girileceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına işarettir.

Rüyada bebek beşiği bakmak gördüyseniz:

  • İnanılması güç, iyimser öneriler, fazla güzel görünen teklifler ya da destekler kafa karıştırıcı olabilir.

Rüyada bebek beşiği bakmak sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine işarettir.

Rüyada bebek beşiği satın almak sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada mavi bebek beşiği görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, kalbindeki kuşkulardan arınacağına alamet etmektedir.

Rüyada boş bebek beşiği görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada bebek beşiği görmek hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, işlerdeki karın artacağına, yükseleceğine, atılım yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebek beşiği görmek yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, kişinin maddi zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada beşikte erkek bebek görmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine delalettir.

Rüyada ikiz bebek beşiği görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments