Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek ve beşik görmek

Rüyada bebek ve beşik görmek

Rüyada bebek ve beşik görmek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, kısmetlerinin bol olacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, mali krize gireceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, isteklerinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada bebek ve beşik gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konularda bir düzen ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Rüyada bebek beşiği görmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine yorulur.

Rüyada beşik içinde bebek görmek bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boş bebek beşiği görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada beşikte ağlayan bebek görmek iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, sakin ve güzel bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada mavi bebek beşiği görmek kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, bereketin eksileceğine tabir olunur.

Rüyada bebeği beşikte sallamak bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada bebek beşiği satın almak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, bazı operasyonlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada beşiğin içinde bebek görmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments