Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beşiğe binmek

Rüyada beşiğe binmek

Rüyada beşiğe binmek üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine inanılır.

Rüyada beşiğe binmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız veya yakın akrabalarınızla ilişkilerinizde karışıklıklar veya yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Rüyada beşiğe binmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine delalettir.

Rüyada beşik kertmesi görmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, hayırlı işlerde yer alacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına delalettir.

Rüyada beşikte yatmak yalnız kalmak isteyeceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı beşik görmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada tüllü beşik görmek o şekilde bir çözüm bulacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına yorulur.

Rüyada beşik içinde bebek görmek sürpriz olayların meydana geleceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada beşik görmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, zengin için yoksulluğa, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada bebeği beşikte sallamak kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments