Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın beşik görmek

Rüyada altın beşik görmek

Rüyada altın beşik görmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, hasretlerin biteceğine, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın beşik gördüyseniz:

  • Sosyal ortamlara girme zorunluluğu sizi sıkabilir.

Rüyada altın beşik görmek istihdam edeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz bebek beşiği görmek sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada oyuncak beşik görmek ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine inanılır.

Rüyada beşiktaş forması giymek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, kazançlı işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada içi boş beşik görmek anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine delalettir.

Rüyada bebek ve beşik görmek rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına alamet eder.

Rüyada bebek beşiği satın almak çok doğru bir yol tutulacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine yorulur.

Rüyada beşikte erkek bebek görmek başarısının önündeki engellerin kalkacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments