Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beşiğin sallandığını görmek

Rüyada beşiğin sallandığını görmek

Rüyada beşiğin sallandığını görmek işlerinin kötüye gideceğine, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada beşiğin sallandığını gördüyseniz:

  • Sunulan yardımları nezaketle kabul ettiğiniz taktirde zorluk çektiğiniz şeyleri rahatlıkla halledebilirsiniz.

Rüyada beşiğin sallandığını görmek yerinde saymayacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada beşikte sallanmak kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sallanan beşik görmek heveslerinin de azalacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada yeni beşik görmek yüzüne kan geleceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine yorulur.

Rüyada bebeği beşikte sallamak büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada beşik içinde bebek görmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, iş öğreneceğine tabir olunur.

Rüyada oyuncak beşik görmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada beşikte yatmak emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments