Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beşik aldığını görmek

Rüyada beşik aldığını görmek

Rüyada beşik aldığını görmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, büyük sorunlar yaşanacağına, gönlünün ferahlayacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, toplumda iyi bir yer edineceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına delalettir.

Rüyada beşik aldığını gördüyseniz:

  • Stresten ya da stresli kişilerden uzak durun.

Rüyada beşik aldığını görmek aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada boş demir beşik görmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada beşik içinde bebek görmek maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tüllü beşik görmek dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına yorulur.

Rüyada sarı beşik görmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına alamet eder.

Rüyada beşikte erkek bebek görmek farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına inanılır.

Rüyada tahtadan beşik görmek yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, zararların yakında telafi edileceğine, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Rüyada turuncu beşik görmek sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments