Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beşik içinde bebek görmek

Rüyada beşik içinde bebek görmek

Rüyada beşik içinde bebek görmek birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada beşik içinde bebek gördüyseniz:

  • Vereceğiniz kararlarda tecrübelerinizi ön plana almanız gerekiyor.

Rüyada beşiğin içinde bebek görmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada beşik içinde bebek görmek gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya tabir olunur.

Rüyada beşikte erkek bebek görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi bebek beşiği görmek dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına işarettir.

Rüyada erkek bebek beşiği görmek işinde dar boğaza gireceğine, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada beşikte bebek emzirmek yüksek mevkilere getirileceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebek beşiği bakmak uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek beşiği satın almak ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments