Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beşikte erkek bebek görmek

Rüyada beşikte erkek bebek görmek

Rüyada beşikte erkek bebek görmek her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, sebep olacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, keyfin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada beşikte erkek bebek gördüyseniz:

  • Bazı beklenmedik gelişmelere karşı tedbirli olmakta da fayda var.

Rüyada beşikte erkek bebek görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, zor durumların sona ereceğine, beklentilerin hızla gerçek olacağına işaret eder.

Rüyada erkek bebek beşiği görmek bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına delalet eder.

Rüyada bebeği beşikte sallamak malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada beşik içinde bebek görmek rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz bebek beşiği görmek kendi işinin patronu olunacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına alamet eder.

Rüyada beşikte bebek emzirmek rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına inanılır.

Rüyada beşikte ağlayan bebek görmek evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine inanılır.

Rüyada ikiz bebek beşiği görmek hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, huzurlu günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments