Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüllü beşik görmek

Rüyada tüllü beşik görmek

Rüyada tüllü beşik görmek kısmetlerinin bol olacağına, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, yeni şeyler deneneceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına delalettir.

Rüyada tüllü beşik gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde düşüncesiz davranışlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada tüllü beşik görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Rüyada mavi bebek beşiği görmek elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına delalettir.

Rüyada bebek beşiği bakmak emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına inanılır.

Rüyada boş demir beşik görmek hasta ise şifa bulacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, yeni çalışmalara girişileceğine inanılır.

Rüyada kırmızı beşik görmek elinin darlığa düşmeyeceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beşiktaş forması giymek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz beşik görmek elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına inanılır.

Rüyada tahta boş beşik görmek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments