Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turuncu beşik görmek

Rüyada turuncu beşik görmek

Rüyada turuncu beşik görmek bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada turuncu beşik gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızı gücendirebilirsiniz.

Rüyada turuncu beşik görmek arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada bebek ve beşik görmek ailesinde gerginlikler yaşanacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına yorulur.

Rüyada beşiktaş görmek bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bebek beşiği satın almak kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine işarettir.

Rüyada beşik sallamak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına yorulur.

Rüyada beşikte yatmak çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek bebek beşiği görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski beşik görmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, günah işlemekten korunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments