Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı beşik görmek

Rüyada sarı beşik görmek

Rüyada sarı beşik görmek böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada sarı beşik gördüyseniz:

  • Diğerlerinin zayıflıkları konusunda daha gerçekçi olunması gerekiyor olabilir.

Rüyada sarı beşik görmek onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına tabir olunur.

Rüyada bebeği beşikte sallamak neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada beşikte erkek çocuğu görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, zahmete ve meşakkate düşeceğine, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki tane beşik görmek eğlenceli günler geçireceğine, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına yorulur.

Rüyada eski beşik görmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni beşik görmek hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, müjdeli haberle geleceğine, kendisine olan güvenin artacağına tabir olunur.

Rüyada tüllü beşik görmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada boş bebek beşiği görmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments