Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beşikte yatmak

Rüyada beşikte yatmak

Rüyada beşikte yatmak emeklerinin heba olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, geçmişini arkada bırakacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada beşikte yatmak gördüyseniz:

  • Sizinle birlikte aynı kişiye ilgi duyan başka birisi daha olabilir.

Rüyada beşikte yatmak işinde verimsiz olacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sallanan beşik görmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, zenginliğinin tükenmeyeceğine alamet eder.

Rüyada turuncu beşik görmek insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada beşiktaş forması giymek rızık bolluğu içinde olacağına, zaman bulmakta zorlanacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada beşik içinde bebek görmek sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına yorulur.

Rüyada ağaç beşik görmek sorunların çözüme kavuşturulacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine işarettir.

Rüyada büyük beşik görmek sürekli stres ve sinir içinde olacağına, sıkıntılarının artacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada içi boş beşik görmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments