Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berrak yağmur yağdığını görmek

Rüyada berrak yağmur yağdığını görmek

Rüyada berrak yağmur yağdığını görmek endişeli durumların son bulacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, işlerinin duracağına, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada berrak yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Ani hareket, karar veya tepkilerinizin duygusal sonuçları olabilir.

Rüyada berrak yağmur yağdığını görmek net bir bakış açısı kazanacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, başarıya giden yolların açık olacağına delalet eder.

Rüyada üzerine yağmur yağmak aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, azalacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine yorulur.

Rüyada yağmurun hızlı yağdığını görmek mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına delalettir.

Rüyada üstüne yağmur yağdığını görmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada evinin içine yağmur yağdığını görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, kendi işini açacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çölde yağmur yağdığını görmek işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine işarettir.

Rüyada yağmurla karışık dolu yağdığını görmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, afiyette olacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına yorulur.

Rüyada dolu ve yağmur yağdığını görmek sevdiklerinin hep yanında olacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments