Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurun hızlı yağdığını görmek

Rüyada yağmurun hızlı yağdığını görmek

Rüyada yağmurun hızlı yağdığını görmek işlerinden feragat edeceğine, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, alım gücünün artmasına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmurun hızlı yağdığını gördüyseniz:

  • Başladığınız işleri bitirmeden yeni başlangıçlar yapmamanızda fayda var.

Rüyada çok hızlı yağmur yağdığını görmek eskisinden de iyi olacağına, insanların hayır dualarının alınacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada hızlı yağmur yağdığını görmek huzursuz geçen günlerin biteceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yağmurun hızlı yağdığını görmek çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine yorulur.

Rüyada yağmur yağdığını ıslandığını görmek uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada yağmur yağdığı görmek geçim sorunuyla karşılaşacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok yağmur yağmak aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurdan sonra kar yağdığını görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine inanılır.

Rüyada dolu ve yağmur yağdığını görmek sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments