Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin içine yağmur yağdığını görmek

Rüyada evinin içine yağmur yağdığını görmek

Rüyada evinin içine yağmur yağdığını görmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada evinin içine yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • İş ya da sağlık başlıklarında elde edilen bilgilere göre harekete geçmeden önce çok iyi araştırma yapmalısınız.

Rüyada evine yağmur yağmak evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada evinin içine yağmur yağdığını görmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada evine yağmur yağdığını görmek büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine tabir olunur.

Rüyada evin içinde yağmur yağdığını görmek büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içine yağmur yağmak yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada yağmur yağdığını izlemek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına işarettir.

Rüyada dolu ve yağmur yağdığını görmek kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada berrak yağmur yağdığını görmek çok mutsuz olacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments