Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstüne yağmur yağdığını görmek

Rüyada üstüne yağmur yağdığını görmek

Rüyada üstüne yağmur yağdığını görmek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, iyi hissedeceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, kendisini işine vereceğine, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına yorulur.

Rüyada üstüne yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Kalabalık ortamlarda boşboğazlı tutumlarınız, çevrenizdekilerle olan ilişkilerinizi zedeleyebilir.

Rüyada yağmurun üstüne yağdığını görmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine işarettir.

Rüyada denizin üstüne yağmur yağdığını görmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, işyerini kapatacağına delalet etmektedir.

Rüyada üstüne yağmur yağdığını görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada üstüne kar yağmak ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, kişinin içinin daralacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına işaret eder.

Rüyada birinin üstüne kar yağdığını görmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada üstüne dolu yağdığını görmek borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizin üstüne kar yağdığını görmek yaşam enerjisi ile dolacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına yorulur.

Rüyada üstüne kar yağdığını görmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments