Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çölde yağmur yağdığını görmek

Rüyada çölde yağmur yağdığını görmek

Rüyada çölde yağmur yağdığını görmek büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, anne baba duaları alınacağına, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına işaret eder.

Rüyada çölde yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz bir engel sizi umutsuzluğa düşürebilir.

Rüyada çölde yağmur yağdığını görmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, insanlara yol göstereceğine işarettir.

Rüyada çölde su içmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada çölde savaşmak yaptığı çalışmaların heba olacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çöl fırtınası görmek sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, geçim derdi yaşamayacağına yorulur.

Rüyada çölde olduğunu görmek sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada çölde cami görmek güzel günlerin geleceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine rivayet eder.

Rüyada çölde deve görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına alamet eder.

Rüyada sahra çölü görmek huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments