Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berrak sudan geçmek

Rüyada berrak sudan geçmek

Rüyada berrak sudan geçmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, nimetin ve kazancın artacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hediyeler ve elbiseler alınacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada berrak sudan geçmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, aileniz veya meslektaşlarınızla geçireceğiniz zaman özgüveninizin artmasını sağlayabilir.

Rüyada berrak sudan geçmek yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına inanılır.

Rüyada çamurlu sudan geçmek zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabayla sudan geçmek daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine yorulur.

Rüyada trenle sudan geçmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, problemlere çözüm bulunacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada akan sudan geçmek aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz sudan karşıya geçmek sağlığın da bozulacağına, düşmanlarına da dost olacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına delalettir.

Rüyada derin sudan geçmek daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sudan geçmek rahmete vesile olacak gelişmelere, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments