Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla sudan geçmek

Rüyada arabayla sudan geçmek

Rüyada arabayla sudan geçmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada arabayla sudan geçmek gördüyseniz:

  • Başkalarına etkilemek için değil, gittiğiniz yolda başarılı olmak için uğraşmalısınız.

Rüyada arabayla sudan geçmek yüzün güleceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada berrak sudan geçmek onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulanik sudan geçmek ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akan sudan geçmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına işaret etmektedir.

Rüyada trenle sudan geçmek yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine yorulur.

Rüyada soğuk sudan geçmek sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çamurlu sudan geçmek rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına yorulur.

Rüyada yeşil sudan geçmek en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, amacına nail olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments