Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trenle sudan geçmek

Rüyada trenle sudan geçmek

Rüyada trenle sudan geçmek çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kendini tutamayıp şeytana uyacağına inanılır.

Rüyada trenle sudan geçmek gördüyseniz:

  • Değişik fikirleriniz olabilir.

Rüyada trenle sudan geçmek gelirinin azalacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çamurlu sudan geçmek ilişkiye huzurun geleceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine delalet eder.

Rüyada akan sudan geçmek kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada sudan yürüyerek geçmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine yorulur.

Rüyada temiz sudan karşıya geçmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, elinin de bolluk göreceğine, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabayla sudan geçmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine delalettir.

Rüyada yeşil sudan geçmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına alamet eder.

Rüyada soğuk sudan geçmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments