Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz sudan karşıya geçmek

Rüyada temiz sudan karşıya geçmek

Rüyada temiz sudan karşıya geçmek acıların ve gözyaşının dineceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, hayırlı gelişmeler yaşanacağına, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, daha kötü günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada temiz sudan karşıya geçmek gördüyseniz:

  • Deneyimlerinizi yapılan işleri haletmenin daha iyi yolları olabileceğinden bazı konulardaki belirsizliklere kadar her şeyi sorgulamayı gerektiriyor.

Rüyada temiz sudan karşıya geçmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına yorulur.

Rüyada sudan karşıya geçmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, yüksek diploma alacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz sudan geçmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada derin sudan geçmek kısmetin kapanacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına inanılır.

Rüyada berrak sudan geçmek amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil sudan geçmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, terslik yaşayacağına, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada durgun sudan geçmek yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, düşmanlarla beraber oturmaya, sıkıntılara neden olacağına yorulur.

Rüyada arabayla sudan geçmek büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments