Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berrak su birikintisi görmek

Rüyada berrak su birikintisi görmek

Rüyada berrak su birikintisi görmek bütçesinin daralacağına, hatalarından erken döneceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına tabir olunur.

Rüyada berrak su birikintisi gördüyseniz:

  • Öfkelenerek zaman kaybedebilirsiniz, öfkeyi bir kenara bırakıp harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada berrak su birikintisi görmek eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine işaret eder.

Rüyada su birikintisinden atlamak bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına işaret eder.

Rüyada su birikintisinde yürümek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su birikintisi görmek içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada derin su birikintisi görmek yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, dertlerin dermanının bulunacağına delalet eder.

Rüyada evde su birikintisi görmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine işarettir.

Rüyada temiz su birikintisi görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına, hayırlı bir yuva kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli su birikintisi görmek yardımının olacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments