Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hacdan gelen birini görmek

Rüyada hacdan gelen birini görmek

Rüyada hacdan gelen birini görmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, bazı girişimlerde bulunacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada hacdan gelen birini gördüyseniz:

  • Partnerinizle romantik planlar yapabilirsiniz, aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Rüyada hacdan gelen birini görmek çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine rivayet eder.

Rüyada hacdan gelen yüzük görmek yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hacdan gelen birinden hediye almak kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, hastalığının düzeleceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada hacdan gelen hurmayı yemek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada hacdan gelenleri karşılamak iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada hacdan gelen hediye görmek günden güne kazancının artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada hacdan gelen birine sarılmak manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada hacdan gelen birini ziyaret etmek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments