Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gaipten gelen ses duymak

Rüyada gaipten gelen ses duymak

Rüyada gaipten gelen ses duymak insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, rızkın kesilmeyeceğine, maddi açıdan dibe vurulacağına işaret eder.

Rüyada gaipten gelen ses duymak gördüyseniz:

  • İç sesiniz bazı konularda biraz yavaşlamanızın akıllı bir hareket olacağını söylüyorsa, dinlemenizde fayda var.

Rüyada gaipten gelen ses duymak hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gaipten insan sesi duymak duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Rüyada gaipten ses duymak her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, verilen emeğin boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada gaibden ses duymak ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada gaipten erkek sesi duymak sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gaibden haber almak bereket ve zenginliğe kavuşacağına, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına delalettir.

Rüyada gaipten haber almak hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Rüyada bol gelen ayakkabı görmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments